schoenmode
Blackstone
LEVERANCIER:
Blackstone - J.A. de Bruijn B.V.
Zuidpool 3
2801 RW Gouda
Nederland


CONTACT:
0182 616060
info@blackstone.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
006 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
96/retro-campaign-background2.png

Blackstone startte als een workerboots brand; stoere boots voor dames en heren. 25 jaar later is het assortiment een stuk breder, voor heren, dames en kinderen, maar de stoere identiteit is nooit verloren gegaan. Van de sportieve sneakers tot stoere veterlaarzen, ze blijven herkenbaar als Blackstones. 

De kracht van Blackstone zit in de hoogwaardige materialen die worden gebruikt, het vakmanschap waarmee de schoenen worden vervaardigd en de perfecte fit van de schoenen. Maar ze blijven eigenwijs, niet alleen in het design van onze schoenen, maar ook in bijvoorbeeld de maatvoering. De herenschoenen zijn verkrijgbaar van maat 39 tot en met maat 50. Standaard. De damescollectie is verkrijgbaar tot en met maat 42, sommige modellen zijn tot maat 44 verkrijgbaar.


De kwaliteit van de schoenen hangt niet alleen af van de kwalitatieve materialen die wordt gebruikt, maar het hangt ook af van de mensen die de schoenen in elkaar zetten. Daarom werkt Blackstone met vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het maken van schoenen. De expertise en het vakmanschap van deze mensen zorgt ervoor dat de schoenen een perfecte fit hebben en van zeer hoge kwaliteit zijn. 

De materialen die worden geselecteerd voor de schoenen zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Blackstone gebruikt materialen zoals leer, suède, nubuck en verwassen canvas voor het bovenwerk van de schoenen. Niet alleen het bovenwerk bepaalt de stijl van de schoen. De zool heeft hier ook veel invloed op. Blackstone gebruikt onder andere leren-, rubberen- en dual density zolen. Elk type zool heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen.