schoenmode
Calvin_Klein_
LEVERANCIER:
Fros International B.V.
Einsteinweg 25
3404 LH IJsselstein
Nederland

Postbus 3
3400 AA IJsselstein


CONTACT:
030 6879200
info@fros.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
514 2
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
113/Screenshot 2019-05-03 at 10.06.22.png

Calvin Klein, Inc. is een van de meest vooraanstaande fashion design en marketingstudio's van de wereld. Het ontwerpt en verkoopt designer dames- en herenkleding en een reeks van overige producten die worden vervaardigd en verkocht via een uitgebreid netwerk van licentieovereenkomsten en andere wereldwijde regelingen.

Merken/levensstijlen omvatten de Calvin Klein Collection, Calvin Klein Platinum Label, Calvin Klein Jeans en Calvin Klein Underwear. Productlijnen onder verscheidene Calvin Klein-merken omvatten damesjurken en -pakken, kledingaccessoires en maatkleding voor heren, sportkleding voor heren en dames en betaalbare en designercollecties, golfkleding, spijkergoed, ondergoed, geuren, brillen, performancekleding voor dames, beenmode, sokken, schoenen, zwemkleding, sieraden, horloges, jassen & jacks, handtassen, kleine lederwaren en huisaccessoires (waaronder meubels).


113/Schermafbeelding 2017-09-01 om 13.25.13.png

PVH Corp. is een van 's werelds grootste kledingbedrijven. Het is eigenaar van en verkoopt het Calvin Klein-merk wereldwijd. Het is 's werelds grootste overhemden- en dassenbedrijf en verkoopt een verscheidenheid aan goederen onder haar eigen merken: Van Heusen, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, IZOD, Arrow en Speedo USA, en zijn gelicentieerde merken, waaronder Geoffrey Beene, Kenneth Cole New York, Kenneth Cole Reaction, BCBG Max Azria, BCBG Attitude, MICHAEL Michael Kors, Sean John, Chaps, Donald J. Trump Signature Collection, JOE Joseph Abboud en Perry Ellis Portfolio.