schoenmode
Caprice
LEVERANCIER:
Caprice Schoenen - Caprice Schuhproduktion GmbH & Co. KG
Blockbergstraße 158
D-66955 Pirmasens
Duitsland


CONTACT:
Thom Westerkamp
06 54767809
thom.westerkamp@caprice-schuhe.de


SHOWROOM:
C.A.S.T
291 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
132/CAPRICE - Lookbook - SS18 (2).jpg

Het merk CAPRICE combineert fascinerende schoenenmode met vooraanstaande comfort technologie. Het resultaat: het gevoel dat je loopt op lucht. De innovaties van CAPRICE, beschermd door verschillende geregistreerde Europese patenten, zijn de technische omzetting van dit centrale idee. 

CAPRICE is een merk voor modebewuste vrouwen, die tegelijkertijd verlangen naar schoenen die altijd super comfortabel zitten. De combinatie van 'fashion en wellness' is bij CAPRICE geen contradictie. Het is een uitdaging voor de designers en de ontwerpers van de patronen om constant innovatieve fabricage technologieën te ontwikkelen en te realiseren. 

De CAPRICE collecties worden in z'n geheel ontwikkeld op het hoofdkantoor van het bedrijf in Duitsland, door model ontwerpers, designers en technici. De wereldwijd gevestigde fabricage fabrieken leveren een aantrekkelijke price-performance ratio en gelijktijdig een hoge kwaliteit van het schoeisel. 

Alle schoenen hebben een fashionable ontwerp, gecombineerd met fullness en welness aspecten. Het productassortiment wordt gekarakteriseerd door een hoogstaande kwaliteit leer, de Europe-wijde gepatenteerde innovaties, en de verkrijgbaarheid van schoenen in halve maten.