schoenmode
Braend
LEVERANCIER:
Braend Jascom B.V.
Professor Eykmanweg 15
5144 ND Waalwijk
Nederland


CONTACT:
Joost van der Hall
06 53320833
joost@braend.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
345 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
275/BRAEND_DISPLAY_148-210_LIGGEND_2017_HR.jpg

BRAEND heeft al zijn tiende levensjaar achter de rug en is inmiddels een duidelijk herkenbaar herenschoenenmerk geworden. Alle modellen zijn door een Italiaanse designer ontworpen en voorzien van onze herkenbare blauwe binnenvoering. De BRAEND schoenen hebben mede daardoor een jonge uitstraling.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van fijne Italiaanse leersoorten, dit geldt voor alle modellen van de gehele collectie. Verder staan BRAEND schoenen bekend om de sterke prijs- en kwaliteitsverhouding!

In eerste instantie is BRAEND's drijfveer de drang om allereerst goed de ‘target market’ voor ogen te hebben en de behoeften van de consumenten te begrijpen en ook naar hen te luisteren.

Daarom is het uiteindelijke product voor BRAEND altijd zéér belangrijk. Bovendien zijn ze altijd blijven focussen op modieus kwaliteitsschoeisel met een uitstekende pasvorm.

Daarom heeft de BRAEND schoencollectie een sterke merkidentiteit, originaliteit en commercialiteit, al seizoen na seizoen en probeert dit op een vakkundige wijze vast te houden. De combinatie van deze elementen, voorzien de retailers en consumenten van een merk, waarin men terecht vertrouwen heeft. Inmiddels heeft BRAEND een uitstekende reputatie voor hoge kwalitatief, betaalbare en tegelijkertijd modieuze herenschoenen.

BRAEND werd in eerste instantie vanaf 2001 alleen in Nederland verkocht. Het succes van het merk leidde (bewust) pas in een later stadium tot uitbreiding in, voorlopig, België en Duitsland.


275/Sfeerbeeld Braend.jpg.640x0_q95.jpg