schoenmode
Sperry
LEVERANCIER:
Caterpillar /Sperry - American Sneakers B.V.
Marconilaan 6
6003 DD Weert
Nederland

Postbus Postbus 275
6000 AG Weert


CONTACT:
Rob de Boer,
06 53772100
rboer@bosgroep.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
005 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
280/S16_ONFOOT_AMA0276_STS12618.jpg

OVER SPERRY

Van een schippershondje dat niet uitgleed tot stijlicoon van zeilers en prepsters. Sperry viert ruim tachtig jaar historie op zee en verbindt zich met de hedendaagse urban lifestyle.

Wie denkt aan zeilen, denkt aan Sperry. ’s Werelds originele bootschoen, gelanceerd in 1935 door fervent zeiler Paul Sperry met als belangrijkste kenmerk, de zool met strategisch geplaatste groeven. Het was Sperry opgevallen dat zijn hond

de enige passagier aan boord was die nooit uitgleed op een glad dek. De voetzooltjes van de hond waren de inspiratie voor de antislip zool waar Sperry uiteindelijk wereldberoemd om werd. 


280/S16_LS_Maine_AMA2195.jpg

Zeilers, prepsters & urban wear

In de afgelopen ruim tachtig jaar is Sperry continu in beweging geweest. Aan de collectie klassieke, bruinleren modellen met witte rubberen zool werden nieuwe modellen met nieuwe materialen en kleurstellingen toegevoegd. Maar Sperry is altijd trouw gebleven aan haar roots. De eerste, originele schoen is altijd het uitgangspunt geweest met als resultaat een sterke, eigen identiteit.

Sperry Style

De bootschoen is trouwens al lang niet meer een schoen voor mensen met een jacht of van middelbare leeftijd. De mooie, comfortabele sneakers van Sperry zijn jong, trendy en verfrissend. Je kunt ze elke dag dragen en verschillend combineren, met jeans, shorts, een jurk of een rokje. De binnenzool is uitneembaar en je kunt ze gemakkelijk in de wasmachine wassen. De sneakers kunnen sportief, netjes of stoer gedragen worden, en zijn verkrijgbaar in basic kleuren of met een mooie zomerse print. 

Voor hedendaagse ontdekkingsreizigers: De 7SEAS

In het voorjaar van 2017 introduceren we de 7SEAS. Een unieke, moderne en functionele schoen voor avonturiers die de wereld zowel via land als over zee willen ontdekken.  

Daarnaast introduceert Sperry het platform Odyssey Makers: we gaan samenwerken met zeer verschillende, maar ondernemende avonturiers & influencers, die hun dromen naleven en hun ervaringen delen met de gehele wereld via social media. Zij zullen in de avontuurlijke spirit van Paul Sperry naar relatief onbekende gebieden reizen. De Odyssey zal een inspiratie zijn om je met Sperry te verbinden en de avonturen te volgen, je dromen uit te laten komen en je eigen onvergetelijke verhalen met de wereld te delen. 


280/S16_ONFOOT_AMA0684_STS197640.jpg

Over Sperry

In 1935 is Sperry uitgevonden door de talentvolle zeiler, uitvinder en avonturier Paul Sperry. Wat ooit begon als ’s werelds allereerste bootschoen is inmiddels uitgegroeid tot een volledig collectie op het zeemansleven geïnspireerde lifestyle-producten. Sperry is de trotse sponsor van het United States Sailing Team en de America’s Cup, een zeilrace van wereldklasse. De producten van Sperry zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels in Noord-Amerika, Azië, Europa en Zuid-Amerika, via eigen Sperry winkels en via Sperry.com. 

 www.sperry.com.


280/S16_LS_Maine_AMA4345.jpg