schoenmode
Blundstone
LEVERANCIER:
Paul Company
Ambachtsweg 19
5731AE Mierlo
Nederland


CONTACT:
Teun van Wetten
+31(0)-492543838
teun@paulcompany.nl
www.paulcompany.nl

283/20160527_Blundstone_HR_111_2112.jpg

HET VERHAAL ACHTER BLUNDSTONE AUSTRALIË

De legende van Blundstone Australië begint aan het eind van de 19e eeuw, wanneer de Engelse gebroeders Cuthbertson voet zetten op Australische wal. De broers beginnen in Hobart Town een eigen bedrijf in het produceren en importeren van schoenen. Wanneer ook het echtpaar Blundstone, gedreven Engelse schoenenfabrikanten, naar het Australische Hobart emigreert, is de basis voor Australisch meest succesvolle schoenenmerk gelegd!

Door de jaren heen groeit het bedrijf steeds verder uit naar een wereldbedrijf van formaat. Midden vorige eeuw gaan beide ondertussen zeer succesvolle bedrijven samen verder onder de naam Blundstone. Een naam die internationaal al snel aan de top zal staan.  

Wereldwijd geliefd om haar kwaliteit, uitstraling en comfort.

Door de jaren heen is Blundstone Australië blijven groeien en onderscheiden met diverse Design en Export Awards. Steeds meer nieuwe modellen en innovatieve technieken zorgden ervoor dat Blundstone Australië, met zijn geweldige kwailiteit, uitstraling en draagcomfort, een plek veroverde in het leven van de Australiërs.

Tegenwoordig gaan Blundstones de hele wereld over en zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.

‘And the legend continues……..!’


283/Blundstone_Advertentie_225x295_3mm.jpg