schoenmode
keen
LEVERANCIER:
KEEN Europe Outdoor B.V.
Lloydstraat 62
3024 EA Rotterdam
Nederland


CONTACT:
Hans Feenstra
06 46284484
hans.feenstra@keenfootwear.com


SHOWROOM:
C.A.S.T.
C042 1 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
284/2043331280top.jpg

over KEEN

Geïnspireerd door een liefde voor het buitenleven, KEEN Inc. fabrikant van hybride outdoor en casual producten, waaronder schoenen, tassen en sokken, is gewijd aan het creëren van kwalitatief hoogstaande producten die de life¬styles en outdoor avonturen van actieve mensen over de hele wereld te ondersteunen. KEEN producten kunnen online en via meer dan 5.000 verkooppunten in meer dan 60 landen, evenals in SCHERP Garage winkels in Portland, Palo Alto, Tokyo, Praag en Toronto, waar fans kunnen genieten van de branded ervaring te vinden. De bedrijfsvoering en de cultuur weerspiegelen een stand-out verbintenis tot het opbouwen van een sterke gemeenschap en een gezondere planeet, zodat alle kunt maken, spelen, zorg.


284/851992431right-image.png

Over KEEN;

Geïnspireerd door de liefde voor de “outdoors”  ontstaan vanuit een design uitdaging. KEEN ontwikkelt en produceert hybrid outdoor en casual producten waaronder schoenen en sandalen. Gemaakt voor de outdoor en lifestyle avonturen van actieve mensen. Gestart in 2003 met de Newport sandaal, ontstaan vanuit de uitdaging; Kan een sandaal je tenen beschermen. Inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende buitensport schoenen merken, met een collectie variërend van casual en comfort schoenen, watersport en wandel sandalen tot hybrid wandelschoenen.

KEEN producten worden via ruim 5000 winkels in meer dan 60 landen verkocht. De productie vindt onder andere plaats in de eigen KEEN fabriek in Portland OR en sinds 2014 in Europa voor een deel van de collectie.

In de bedrijfsvoering van KEEN wordt in alle facetten zoveel mogelijk rekening gehouden met de gezondheid van onze planeet en de gemeenschap waarin we leven. Dit gebeurt onder andere vanuit het Hybrid.Care programma waar vanuit een groot aantal milieu en maatschappelijke organisaties worden ondersteund.