schoenmode
Hi_Tec
LEVERANCIER:
Hi-Tec Nederland B.V.
Paasheuvelseweg 22 a
1105BJ Amsterdam Zuidoost
Nederland


CONTACT:
+31 (0)207118488
klantenservice@hi-tec.nl
www.hi-tec.nl

 


Over ons

-       Hi-Tec is opgericht door Frank van Wezel in het Engelse dorp met de toepasselijke naam Shoeburyness. Frank’s liefde voor de sport was voor hem de aanleiding voor het ontwikkelen van een innovatieve, lichtgewicht squashschoen die gelijk comfortabel zit.
-       Met de introductie van de populaire Zuuk, een ongelooflijk lichtgewicht multi-sportschoen, wint Hi-Tec de prijs voor ‘Footwear Product of the Year’ bij de The Great Outdoor.
Hetzelfde jaar wint Hi-Tec ook ‘The Outdoor Footwear Brand of the Year’ bij de UK Footwear Industry Awards.
-       Daarnaast wordt Hi-Tec dit jaar de officiële sponsor van de "The Walk of the World", in Nederland beter bekend als "de Nijmeegse Vierdaagse". Dit vierdaagse wandelevenement is dé grootste van de wereld met meer dan 45.000 deelnemers, die elk jaar tot 200 kilometer lopen in de omgeving van Nijmegen.
-       Hi-Tec Sports is nu een wereldwijd merk met een wereldwijde verkoop van meer dan 250 miljoen US$ en distributie in meer dan 85 landen en dochterondernemingen in Engeland, Amerika, Canada, Zuid-Afrika, Spanje, Frankrijk, Duitsland en de Benelux.


285/1355726007AW16_Retouched_Product-06.jpg