schoenmode
Think_schuhe_
LEVERANCIER:
Think! schuhe
Postbus 158
1740 AD Schagen


CONTACT:
André Niesten
+31 (0)6 - 532 60 226
info@niesten.com
www.thinkshoes.com

SHOWROOM:
C.A.S.T.
231 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
291/igel_holl.jpg

Over Think! schoenen

Think! filosofie

Milieubescherming is voor Think! geen marketingtool en evenmin een tijdelijke modegril, maar wel een overtuiging en een baken in de bedrijfsfilosofie.

Think! produceert al meer dan 20 jaar schoenen volgens strenge ecologische normen. Ze gebruiken daarbij materialen die vriendelijk zijn voor de mens én voor de natuur.

In vergelijking met de massaproductie in lageloonlanden, wordt elke schoen vervaardigd met de hand, op een schoenleest, zoals de eeuwenoude traditie het voorschrijft. En met veel liefde voor elk detail. Voor Think! is duurzaamheid een belangrijk basisprincipe.

Daarom produceert Think! elke schoen met een waakzaam oog voor hernieuwbare natuurlijke rijkdommen.


291/kuehe_cmyk_postkarte_holl.jpg

Think! design

De vorm is ondergeschikt aan de functie, voor "gezonde" schoenen.

"Gezonde" schoenen hoeven helemaal niet lelijk te zijn. Ze kunnen echter wél een beetje "anders" zijn. Anders, omdat ze niet slaafs de dictaten van de mode volgen. Anders ook omdat ze zijn ontstaan en zich ontwikkeld hebben vanuit elementaire anatomische en orthopedische principes.

Schoenen die volgens deze filosofie gemaakt worden, zijn boeiend door hun unieke design, van de bovenzijde tot de ongebruikelijke, individuele zolen.

Schoenen van Think!, je houdt ervan of net niet. En dat is goed, want sommige mensen houden ervan om tegen de stroom van uniforme en anonieme eenheidsworst te roeien. Daar is misschien een ietsje moed voor nodig. Maar dát is iets waarover u zélf beslist…

Think! pasvorm

Als het schoentje past, …

Een rivier doet er ontelbare eeuwen over om een bedding uit te schuren die past als een (hand)schoen. Een mensenleven is veel korter: onze voeten hebben zoveel tijd niet. Het is beter ze meteen dat voetbed te schenken dat de nodige vrijheid biedt en dat naadloos samenwerkt met het complexe geheel van spieren, pezen en beenderen dat "voet" heet.

Dat is waarom Think! de grootste zorg besteedt, niet alleen bij het vervaardigen van een nieuw model, maar ook bij de creatie van de leest: het model dat vorm geeft aan de schoen. De leest en het patroon bepalen of je voet goed zit in de schoen of niet. En om er zeker van te zijn dat de pasvorm een hele schoencyclus meegaat, blijft een Think! schoen urenlang op de leest zitten, volgens de goede oude schoenmakerstraditie.


291/pfau_huhn_holl.jpg

Think! zorg

Natuur vraagt zorg. Think! gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen van topkwaliteit, en daarom vragen Think! schoenen iets meer verzorging dan de gewone schoen die gemaakt is met chemisch behandelde componenten.

Rusten:
Je schoenen hebben rust nodig, geregeld en minstens gedurende 48 uur. Ideaal is een schoenenboom zodat ze hun vorm behouden.

Drogen:
Plaats je schoenen nooit op of tegen verwarmingstoestellen of radiatoren. Het is beter om wat krantenpapier in je schoenen te proppen om ze te drogen.

Reinigen:
Minstens een keer per week! Gebruik schoensmeer maar onder geen enkele voorwaarde een "easy-shine" product: dat kan het leder uitdrogen.

Dragen:
Poets de schoenen en maak ze waterdicht vóór het eerste gebruik! Een schoenlepel is onmisbaar. En stap nooit op de hiel om een schoen uit te trekken.


291/thinkLadies_cmyk_holl.jpg