schoenmode
Flanch
LEVERANCIER:
MARTIJN SMITS AGENTUREN
Stoofstraat 22K, 5211 ER 's- Hertogenbosch 22 K
5211 ER 's-Hertogenbosch
Nederland


CONTACT:
Martijn Smits
+31 (0)6 51 93 52 61
martijn@martijnsmitsagenturen.nl
www.facebook.com

SHOWROOM:
C.A.S.T.
372 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

Noun.

‘’a ring or collar, usually provided with holes for bolts, and screwed or welded over the end of a tube or pipe to permit other objects to be connected to it.’’

Flanch is a shoe brand launched in 2017 based in İstanbul  which creates  standout pieces inspired by far-off places, vintage treasures and different cultures. 

Each collection embodies a woman from a different culture inspired by true stories. 
And each piece carries an attitude – the casual confidence of a woman who knows who she is and what she wants.
Our collections are sourced and produced worldwide with an emphasis on artisanal and handcrafted processes.

Flanch is a connection, a throwback to time.

So we invite you to flanch with us to the World.


296/297763587Palmbomen.jpeg

Martijn Smits Agenturen maakte met Kswiss een vliegende start in de schoenenbranche en ook Palladium doet het goed onder zijn hoede. De twee merken hebben allebei al vroeg in het seizoen hun inkoopmoment en Martijn wil juist graag zijn verkoopseizoen verlengen. Hij ging op zoek naar een merk dat een goede aanvulling zou zijn voor de retailers van Kswiss en Palladium en stuitte hierbij op het merk Flanch: een slipper en sandalen merk.

Flanch is het beste te omschrijven als een sandalenmerk voor dames met een interessante, commerciële collectie waarbij de voorraad is gevestigd in Nederland. Snelle levering is hierdoor dus geen probleem. Martijn voegt toe: “Alle items zijn gemaakt van leer en voorzien van leren voetbed.  Er zit niet één dichte schoen in de collectie van Flanch!”

De doelgroep van Flanch is het beste te omschrijven als jong en modisch. De collectie biedt slippers en sandalen voor het midden tot hoge segment. Martijn vertelt: “De items zijn onderscheidend en daarmee een welkome afwisseling tussen de gevestigde slipper- en sandalenmerken die in veel winkels te verkrijgen zijn.”

Flanch is duidelijk een ander merk dan Kswiss en Palladium en concurreert zeker niet met de gevestigde merken van Martijn Smits Agenturen. “Sterker, ik denk dat Flanch een goede aanvulling is voor het assortiment van mijn huidige klanten. Het merk past er goed bij de Kswiss detaillist”, aldus Martijn.


296/flanch_logo-01-01.png