kinderschoenmode
Shoesme
LEVERANCIER:
Shoesme International BV
Trouwlaan 3
5021 WD Tilburg
Nederland


CONTACT:
+31 (0)13 57 11 902
info@shoesme.nl
www.shoesme.nl

SHOWROOM:
C.A.S.T.
474 2
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
249/BP7W029 - alle kleuren.jpg

Sinds de oprichting van Shoesme in 1999, is ons doel steeds de beste schoenen te maken voor de verschillende fases in de ontwikkeling van kinderen. Hierbij ligt de nadruk op de pasvorm en ondersteuning van het kind met behulp van, door Shoesme ontwikkelde, flexibele zolen. De concepten BABY-PROOF® en Extreme Flex® zijn tot in de puntjes afgestemd op de ontwikkeling van baby’s en eerste lopertjes. Vanuit deze doelgroepen gedacht zijn vervolglijnen voor peuters, kleuters en schoolkids ontwikkeld. Hiermee zet Shoesme twee keer per jaar een uitgebreide collectie neer in maat 17 t/m 35, waar zowel kinderen als ouders blij van worden. De collectie wordt volledig in eigen beheer in Tilburg ontworpen en in Portugal geproduceerd.

Welkom in de wereld van Shoesme

Een wereld van loopcomfort, de perfecte pasvorm door het gebruik van Shoesme-leesten en -zolen, hoogwaardige materialen en hippe designs.


249/kids gek.jpg

De eerste stapjes

Michiel Slaats, oprichter van Shoesme, merkte destijds dat kinderschoenen alleen werden ontwikkeld op wijdtematen en met stugge zolen. Er werd nog niet gekeken naar de ontwikkeling van voeten in verschillende leeftijdsfases. Zo werd Shoesme in 1999 geboren, het eerste merk dat het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemt op de fase en ontwikkeling van een kindervoet. Dit begon met soepele BABY-PROOF® baby-oefenschoenen voor de eerste stapjes. Toen de collecties van babyschoenen nog donkerblauw en bruin waren, bracht Shoesme al twee keer per jaar een trendy babyschoenencollectie volgens de laatste mode én verantwoord, dankzij het gepatenteerde BABY-PROOF® antislipzooltje.

Coolbrand Kids

Deze innovatieve benadering van baby- en kinderschoenen werd al snel omarmd door het publiek. In 2006 is Shoesme door Marktonderzoekbureau Trendbox uitgeroepen tot ‘Coolbrand Kids 2006’. Daarmee behoort Shoesme tot een van de coolste merken van Nederland. "Een 'cool' merk is innovatief, origineel, heeft een eigen ontwerp, maar vooral eigen fans". Shoesme treedt daarmee in de voetsporen van merken als Oilily, Sony Playstation en The Sims.

Groot in kleine maten

Shoesme bleef ook daarna de doelgroep verrassen met innovaties en vernieuwende concepten. Zo zijn de BABY-RPOOF® schoentjes waarmee het begon, doorontwikkeld tot BABY-PROOF® Smart babyschoenen. Daarnaast is de collectie de afgelopen jaren uitgebreid met vervolgconcepten zoals Extreme Flex® eerste loopschoenen, RunFlex sneakers, Urban schoenen, Crêpelaarzen, BABY-PROOF® slofjes, kraamcadeaus, regenlaarzen en zelfs rugzakken.

Baby-oefenschoenen en eerste loopschoenen zijn nog altijd de paradepaardjes van Shoesme. Dit is terug te zien in de volwaardige BABY-PROOF® Smart en Extreme Flex® collecties, binnen de totale Shoesme collectie. In twintig jaar is Shoesme uitgegroeid tot hét merk voor de kleine maten. We zijn er dan ook enorm trots op dat in de afgelopen jaren al duizenden kinderen hebben leren lopen op schoenen van Shoesme.


249/UR7W100 - alle kleuren.jpg

Voor iedere fase de perfecte schoen

Bij Shoesme voorziet een schoen voor een baby die de eerste wankele stapjes zet in andere behoeften dan een schoen voor een kind dat al zelfstandig loopt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken. Dit hebben wij vertaald naar unieke concepten voor baby's, peuters, kleuters en schoolkinderen.

BABY-PROOF® Kraamcadeaus

BABY-PROOF® Kraamcadeaus zijn bedoeld om kersverse ouders en hun baby te bereiken en nog voor de eerste stapjes kennis te laten maken met Shoesme. Het BABY-PROOF® assortiment bestaat uit diverse kraamcadeaus, zoals een giftbox met gebreide katoenen sokjes en een uniek bewaardoosje voor de eerste voetafdruk en leuke rompers met eigenwijze prints.

BABY-PROOF® Soft – één stap verwijderd van babyschoenen

BABY-PROOF® Soft is het sloffenconcept van Shoesme. De collectie bestaat uit meerdere modellen, zoals pantoffeltjes, lage slofjes in espadrille-stijl en hoge slofjes zoals op de foto. Deze combinatie van een zacht leren slofje met een katoenen sok is zo uniek dat Shoesme het succesvol in de EU heeft beschermd en gedeponeerd onder nummer 2595918. BABY-PROOF® Soft wordt gemaakt op dezelfde leest als de BABY-PROOF® Smart babyschoenen van Shoesme. Daarom wordt er onderscheid gemaakt tussen links en rechts.

BABY-PROOF® Soft is verkrijgbaar in maat 17 t/m 22 en kan gedragen worden in de wandelwagen of binnenshuis. Zodra baby’s buitenshuis hun eerste stapjes gaan zetten is het babyschoenen-concept BABY-PROOF® Smart geschikt. BABY-PROOF® Soft kan naast BABY-PROOF® Smart gedragen worden als slofje voor in huis.

BABY-PROOF® Smart – speciaal voor de eerste stapjes

De eerste tandjes, de eerste woordjes, de eerste stapjes. Het leven van een baby kent al vroeg veel mijlpalen. Shoesme heeft als doel één van deze mijlpalen, de eerste stapjes, zo fijn, zacht en makkelijk mogelijk te maken. Hiervoor heeft Shoesme BABY-PROOF® Smart schoentjes ontwikkeld. Deze baby oefenschoenencollectie maakt het nog leuker en fijner om al stappend de wereld te gaan ontdekken.

BABY-PROOF® Smart is ontwikkeld door een babyschoen te benaderen als een volwaardige schoen. BABY-PROOF® Smart heeft net zoveel kwaliteitskenmerken als een dames- of herenschoen, maar is 100% afgestemd op babyvoetjes. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en zijn erg zacht en buigzaam. Hierdoor is de vorming en groei van de voetjes gemakkelijk te beïnvloeden. BABY-PROOF® Smart beschermt en ondersteunt kwetsbare babyvoetjes tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren.


249/BP7W026-A - zittend.jpg