kinderschoenmode
Piedro
LEVERANCIER:
Piedro International B.V.
Jan van der Heydenstraat 18-20
2665 JA Bleiswijk
Nederland


CONTACT:
+31 (0)10 - 521 5211
mstruijs@piedro.nl
www.piedro.com

SHOWROOM:
C.A.S.T.
214 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
290/1114662884Pand-Berkel-en-Rodenrijs.png

PIEDRO

Piedro is opgericht in 1957 door dhr. W. Struijs sr. Al vrij snel na de oprichting kwam zijn oudste zoon Leendert in de zaak en enkele jaren later volgde zijn jongste zoon Wim.  De naam Piedro klinkt frans, maar het is een oer Hollands merk. Pied betekent voet in het frans; Ro komt van Rotterdam,  waar het bedrijf opgericht werd. Vanaf het 1e begin is het belangrijkste voor het merk Piedro de pasvorm geweest. De oprichter heeft als 1e kinderschoenen fabrikant schoenen ontwikkeld, die naast lengtematen ook leverbaar is in verschillende wijdte maten.  Er zijn tenslotte smalle en brede voeten.

Vanaf het 1e begin worden de Piedro kinderschoenen ook geleverd met een uitneembaar anatomisch gevormd voetbed.  Dit voetbed geeft extra comfort en balans. Het zorgt er voor dat de voet op de juiste plaats in de schoen blijft.

Piedro heeft een uitgebreid en modieus schoenaanbod met frisse collecties, waar jongeren zich prettig invoelen. Collecties waar pasvorm en kwaliteit voorop staan, maar die wel modisch zijn.

Piedro staat bekend om:

  • De goede pasvorm. ( stevige hielomsluiting; contrefort)
  • Diverse wijdte maten ( van extra smal tot extra breed)
  • Uitgebreide maten range (18-46)
  • Uitneembaar voorgevormd voetbed
  • Goede kwaliteit ( Piedro maakt veel gebruik van eigen rubber loopzolen)

En naast de uitgebreide confectie collectie, staat Piedro wereldwijd bekend om zijn eigentijdse, leuke orthopedische kinderschoenen collectie. Modellen, die lijken op gewone schoenen. Geschikt voor kinderen met een beperking. Meer informatie kunt u ook vinden op www.piedro.com.