kinderschoenmode
Disney
LEVERANCIER:
Zandbergen Footwear B.V.
Zuidwenk 78 P
3751 CG Utrecht
Nederland


CONTACT:
+31 (0)33 - 202 0949
www.zandbergen-footwear.com

SHOWROOM:
C.A.S.T.
364-367 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
307/Disney Mickey.png

Disney
Zandbergen Footwear heeft hard gewerkt aan de nieuwe kinderschoenmodecollectie voor Walt Disney. De collectie is erg speels en iconische figuren als Mickey Mouse, Minnie Mouse en Winnieh de Pooh spelen een grote rol.

Het bekende logo van Walt Disney komt tevens in de collectie terug, maar wordt ook gebruikt voor het vloeipapier en de schoenendoos. Uniek is het gebruik van de oude en originele prints van Disney. Hiermee wordt er een totaalplaatje aangeboden, dat niet alleen de retailer, maar ook zeker de consument zal charmeren.


De geschiedenis van Zandbergen
De oprichter Gerardus Zandbergen begon zijn eigen schoenwinkel in 1930. De winkel van Gerardus Zandbergen was gevestigd in Spakenburg, een oud vissersdorp in Nederland. Gerard Zandbergen verkocht zijn handgemaakte schoenen niet alleen aan de lokale bevolking, maar ook aan een heleboel toeristen. Vanaf het moment dat de familie Zandbergen actief is in de schoenenindustrie behoort de winkel nog steeds tot de familie van Zandbergen en is gelegen in Spakenburg. Daarnaast hebben we onlangs ook nog een mooie schoenenwinkel in De Bilt geopend.


Het gevoel voor mode en schoenen zit in het bloed van onze familie, dat is ook de belangrijkste reden dat wij in de voetsporen van onze grootvader zijn getreden. In de vroege jaren 70 zijn wij begonnen met het ontwerpen van onze eigen schoenencollectie. Wat erg succesvol is gebleken dankzij de combinatie van de bestaande kennis en vakmanschap in schoeisel.


307/Disney schoenendoos.jpg


Zandbergen Footwear B.V.
In de jaren 90 hebben we Zandbergen Footwear B.V. opgericht. De kennis en passie voor schoenen is altijd bij ons aanwezig geweest. Deze kennis en ervaring wilde we graag aanwenden voor het ontwerpen en produceren van onze eigen merken. Wat maakte dat we geweldige producten met de perfecte pasvorm en flexibiliteit ontwikkelde. We maakte mode comfortable! Wat echt een statement voor die periode was. Comfortabele schoenen met een geweldig design!

De perfecte match 
Aan het begin van 2000 besloten we om onze kennis te delen en zijn we begonnen met het produceren van schoenen voor kleding- en schoenmerken. Met onze kennis, uitgebreid netwerk en de mogelijkheid om voor onze partners collecties te ontwerpten zonder de DNA van het merk te verliezen, maakt ons tot de perfecte match.

"Met passie ontwerpen, produceren met kennis en met liefde verkopen"