schoenmode
the_right_SIZE
LEVERANCIER:
the right SIZE
winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland


CONTACT:
Elin May
+31 (0)30 7508989
e.may@333media.nl
www.therightsizemagazine.nl

SHOWROOM:
C.A.S.T.
250 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

WAT IS HET SCHOENENPLATFORM

Het Schoenenplatform is een digitaal platform voor retailers om snel en gemakkelijk product- en collectie-informatie te verkrijgen, artikelen met elkaar te vergelijken en direct contact met leveranciers te kunnen opnemen. Het Schoenenplatform is een B2B ‘tool’ en nadrukkelijk géén webshop voor consumenten. 

Het platform 

Als eerst kom je op de merkenpagina terecht. Hier is een over- zicht te zien van alle deelnemende merken. Wordt op het logo van een merkleverancier geklikt, dan verschijnt een overzicht van de belangrijkste bedrijfsgegevens, zoals firmanaam, adres, telefoonnummer, website en showroomlocatie. Tevens is het hier mogelijk te zien aan welke vakbeurzen de leverancier deelneemt. Bij het klikken op ‘naar collectie’krijg je de volledige, actuele collectie van het betreffende merk in beeld. Het bekijken van een merkcollectie is uitsluitend mogelijk voor detaillisten na inloggen met persoonlijke toegangscodes.  

 Vergelijken, bewaren en terugkijken 

Naast het tonen van de collecties per merk kan er ook gezocht worden in alle merken, waarin gefilterd kan worden op onder andere kleur, materiaal en type. Zo kunnen soortgelijke modellen van uiteenlopende merken naast elkaar worden gezet, en met elkaar vergeleken worden in de handige vergelijktool. Ook kunnen geselecteerde producten opgeslagen worden in het orderoverzicht, waar ze opnieuw bekeken of bewaard kunnen worden.

Daarnaast beschikt het Schoenenplatform over een bestel- of contactformulier, welke rechtstreeks verstuurd wordt naar de leverancier. Verzonden contact- of bestelformulierenworden wegens privacyredenen dus niet in het systeem van het Schoenenplatform geregistreerd en opgeslagen. 


313/1 cover-sz6.png voorbeeld