schoenmode
Brunotti
LEVERANCIER:Nederland


www.brunotti.com

SHOWROOM:
C.A.S.T
pop-up-3 2
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
315/20170307-brunotti-en-summer-mens-casual-short-138.jpg

BRUNOTTI SNEAKERS VOOR HEREN

De zomerschoenen van Brunotti voor heren zijn gemaakt van de beste materialen, zoals leer, suède en canvas. De kleuren variëren van bruin tot blauw, beige en grijs. De sneakers van Brunotti voor de zomer van staan sportief onder een jeans, maar zijn ook goed te dragen onder onze shorts en joggingbroeken.


HERENSCHOENEN

Op brunotti.com zijn verschillende modellen herenschoenen verkrijgbaar. De schoenen zijn van leer, ontworpen in verschillende modellen met diverse kleuren. De kleuren die gebruikt zijn voor de schoenen, zijn goed te combineren met de kleren die voor mannen worden aangeboden binnen de collectie van Brunotti. Zowel de schoenen als slippers zijn te dragen onder een broek of short. Een trendy zonnebril en een stoere tas maken je outfit helemaal compleet.

 


315/53e372dc49f74f56644edee88bf260eb.jpg

MATERIAAL VAN DE SCHOENEN

Schoenen zijn van verschillende materiaalsoorten gemaakt. Vaak is de binnen- en buitenkant van leer, maar er kan ook een combinatie van bijvoorbeeld leer en canvas gebruikt zijn. Het leer van de herenschoenen kan bewerkt zijn zodat er suède of nubuck is ontstaan, maar glad leer of lak leer kan ook gebruikt worden.