schoenmode
AMMANN
LEVERANCIER:
SCHOENEN VAN DE GRAAFF V.O.F.
Topperbinnenweg 7
3774 BZ Kootwijkerbroek
Nederland

Postbus Postbus 369
3770 AJ Barneveld


CONTACT:
Saskia en Willem de Graaff
06 20131635 en 06 48956803
info@schoenenvandegraaff.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
253 1
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

Comfortabel, trendy en voor een goede prijs: Ammann schoenen overtuigen met een mix van klassiek design, modische kleuren en veel comfort. Het familiebedrijf uit Oberentfelden produceert sinds 1917 hoogwaardige schoenen.

Goud, rood, zilver en wit: de klassieke winterlaarzen van Ammann verrassen met brutale kleuren. Sommige modellen zijn gebaseerd op originele stijlen uit de jaren 60. Voor de moderne vertaling is Marc Ammann verantwoordelijk. De afgestudeerde van de universiteit HSG is als 4e generatie verantwoordelijk voor het familiebedrijf. Hij combineert traditie met modern design. De winterstijlen zijn aan de buitenkant gemaakt met echt koehuid of veloursleer, aan de binnenkant zorgt een hoogwaardig en comfortabel lamsbont voor warme voeten. De curling buitenzool en een hoogwaardig productieproces zorgen ervoor dat u veilig, droog en warm de winter doorkomt.

De wintermodellen van Ammann zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, laag en hoog model, met veters of rits. Al naar gelang uw individuele smaak zijn er modieuze kleuren en klassieke rode, olijf- of violette verkrijgbaar.

Natuurlijk biedt Ammann u ook meer rustige kleuren als bruine variaties, zwart of wit. Meestal worden hun schoenen uitgevoerd in hun originele koeienbont-look zwart-wit.