schoenmode
Enrico_R
LEVERANCIER:
Interfashion Europe ITM - Interfashion Enrico R
Glanerbeek 13
8033 BA Zwolle
Nederland


CONTACT:
E. van Rosmalen
06 13764695
interfashion@enricor.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
012 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
327/7.jpg

De huiscollectie van Enrico R bestaat uit een aantal laarzen en pumps en sacchetto ballerina's die zich jaar op jaar al bewezen hebben.

De Roos laars van Enrico R ( extra hoge knie laars ) is een mooie strak vormgegeven rijlaars die elk seizoen weer meeloopt, en ballerina's die in een groot kleurenpalet geleverd worden. De collectie van Enrico R kenmerkt zich voornamelijk door de gebruikte leersoorten; onder andere de "horsy" materialen , de koeienhuiden met haar, in vele kleuren en verschillende prints, of hand ingeverfde kleurrijke geitenhuidjes, een suede kaart met meer dan 50 verschillende kleuren, kortom zeer bijzondere materialen die ook nog eens gecombineerd kunnen worden.

De prijzen binnen de collectie van Enrico R zijn zeer divers door het gebruik van de verschillende materialen, de lange laarzen beginnen bij €199,00 en de ballerina's bij € 79,00 winkelverkoop. Hierbij passend worden in dezelfde materialen verschillende tassen, riemen (4 en 6 cm) portemonnees, kussens, flosjes, telefoonhoesjes, zonnebrilhoesjes, make-up tasjes en nog heel veel meer accessoires gemaakt.