schoenmode
rehab
LEVERANCIER:
Rehab Footwear B.V.
Grotestraat 2
5141 HA Waalwijk
Nederland


CONTACT:
Jeremy Westerhuis
06 25519999
jeremy@rehabfootwear.com


SHOWROOM:
C.A.S.T.
620 3
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
336/SNEAKERS 1_deel1.jpg

Rehab Footwear

Rehab® is een uniek Nederlands schoenenmerk dat was opgericht in 2008 door Jaco Flach. In 2010 voegde Jeremy Westerhuis zich bij Rehab als partner. Rehab creëerd krachtige en inspirerende schoenen met z'n eigen signatuur. Rehab representeert de mensen die graag hun eigen karakter willen laten zien en een grote interesse hebben in mode en kwaliteitsproducten.

Het leven van Rehab

Het doel van Rehab: creatief zijn, hun eigen droom naleven en hecht samenwerken met alle mensen die dagelijks betrokken zijn bij het process: het eigen Rehab team van toegewijde medewerkers, leveranciers, fabrikanten en natuurlijk de klanten. Schoenen worden in overvloed  gecreëren en geproduceerd, met meer dan 30 nieuwe modellen elk seizoen en meer dan 50 verschillende materialen, kiest Rehab niet voor de makkelijkste weg, maar voor hun eigen weg. Rehab is er trots wanneer mensen de creativiteit, kwaliteit en moeite waarderen die ze in hun collecties hebben gestoken. 

De creativiteit

De continue experimenten en de product ontwikkelingen van de designs & marketing kantoren dichtbij Den Haag, staan aan de voet van de creatie van Rehab's innovatieve 'fresh collections', gebaseerd op het principe van 'mixing things up'. Het design team blijft unieke karakteristieken ontwikkelen voor de schoenen en geeft ze daardoor hun eigen variatie van smaak. Ontdek de menige details, het mooie soepele, met de hand afgewerkte leer, en de unieke slang, krokodil of laser geprinte veren. Rehab gebruikt de nieuwste technieken in het ontwikkelen van zijn zolen en voeringen, zodat ze de klant de comfort kunnen bieden die ze willen en verdienen. En zodat ze de hele dag lang kunnen genieten van hun Rehab schoenen. 


336/1.SNEAKERS WOMEN_DEEL 1 .jpg

De produktie

Na de design en ontwikkelings processen in de design kantoren in Nederland, worden de schoenen geproduceerd in samenwerking met vijf vaardige fabrieken die Rehab's passie delen voor hogekwaliteitsprodukten. De fabrieken zijn allemaal gebaseerd in het noorden van Portugal. Door de langdurige en hechte relaties die Rehab onderhoudt met deze fabrieken worden hoge kwaliteit en duurzame schoenen geleverd, waar ze zo trots op zijn. Alle leveranciers van leer, zolen en andere materialen zijn gebaseerd in Portugal, Italië of Spanje. 

De verantwoordelijkheid

Alle leveranciers van Rehab's schoenen zijn in Europa gebaseerde bedrijven en zijn allemaal in overeenstemming met de Europese wetgeving op het gebied van werk, gezondheid, milieu, en veiligheid. Door allleen Europese leveranciers te gebruiken houdt Rehab de transport afstanden kort. Wanneer ze materialen kiezen dan kiezen ze voor de meest duurzame optie die er is, zodat de klant langdurig kan genieten van het produkt. Daarnaast gebruikt Rehab een grote hoeveelheid plantaardig gelooid leer, die ontwikkeld wordt zonder chemicaliën.