schoenmode
Hummel
LEVERANCIER:
Hummel Fashion Footwear - Deventrade B.V.
Bergweidedijk 52
7418 AA Deventer
Nederland


CONTACT:
Deejay Kwast
+31(0)6-21302244
deejay.Kwast@deventrade.com


SHOWROOM:
C.A.S.T.
432 2
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
36/Deuce Court Sport.JPG

HUMMEL FASHION FOOTWEAR

Met een vliegende start in 1923, toen hummel een van de eerste voetbalschoenen ontwikkelde, is het sportmerk hummel gevestigd. Dit sportieve erfgoed is nog altijd zichtbaar in hummel fashion footwear van vandaag, met een slank silhouet en een energieke uitstraling. Hummel sneakers hebben strakke lijnen, maar ook een edgy look en sterke kleurcombinaties.

De eerste collectie hummel fashion footwear werd in 2006 gepresenteerd. De designers van hummel doken in de rijke geschiedenis van het merk en vonden een schoen uit 1980 die als basis zou dienen voor de inmiddels al klassiek geworden hummel sneakers Stadil Low en Stadil High. Anno 2014 is de collectie hummel fashion footwear uitgegroeid tot een verfrissend alternatief voor gebaande paden.


36/2015-01 hummel inspirations.jpg

De collectie hummel fashion footwear reflecteert de sportieve wortels van het merk en wordt keer op keer ontworpen met de eigen archieven in gedachten. Zo ontstaat de kenmerkende retrolook. Hummel hecht waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Daarom gebruiken we de nieuwste technologie en geavanceerde materialen om je streetstyle hoog te houden.

De ontwerpers van hummel combineren de retrolook met innovatief design. Invloeden uit verschillende decennia en vooruitstrevende Europese steden als Londen en Barcelona, gemixt met trends van het moment, resulteren in gewilde hummel sneakers voor jong en oud.

www.hummelfashion.nl