schoenmode
Panama_Jack
LEVERANCIER:
Panama Jack - Hooijer PNMJCK B.V.
Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal
Nederland


CONTACT:
Tom Hooijer
06 10045432
tomhooijer@hooijergroep.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
091 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
BEURZEN
SEEK, The Gallery, CIFF,
42/JULIA B28 NAPA BLUE 77.jpg

De geschiedenis van Panama Jack begon in 1989, toen werd het eerste Panama Jack embleem op het leer van een schoen geplaatst. De grondlegger, Antonio Vicente, ontwikkelde samen met een team schoenen van hoge kwaliteit tijdens een kleine worksop in Elche, een stad in Allicante (Spanje). Tegenwoordig is er enorm veel veranderd maar het speciale proces van het maken van een Panama Jack schoen is nog steeds hetzelfde gebleven.


42/20162_POST_BOTA-PANAMA-C1-30x21.jpg

Elk paar schoenen, laarzen en sandalen zijn met liefde handgemaakt, zodat de gebruiker iedere dag kan genieten van het lopen op Panama Jack. Het merk voorziet authentieke mensen die op zoek zijn naar een avontuurlijke dingen in het dagelijkse leven. Mensen met een natuurlijke stijl die zich comfortabel willen voelen in zowel de stad als de bergen. Panama Jack wil zeker weten dat iedere morgen wanneer de veters gestrikt worden, het comfort en kwaliteit ervaren wordt. Wat je bestemming ook zal zijn.

Het is de droom van het merk om deel uit te maken van een wereld waar mensen rondlopen met respect voor de natuur. Ze zijn erg toegewijd aan het behoud van het milieu, dit laten ze zien door culturele ontwikkelingen te ondersteunen. Door het gebruik van zonnepanelen, zetten ze zich in voor de plaatselijke industrie. 

De grootste drijfveer van Panama Jack is om verder te bouwen met het merk zodat elke dag meer en meer mensen door de wereld met hun schoenen en hun waarden lopen.


42/20162_POST_PANAMA-03-B1-50x28.jpg