schoenmode
Panama_Jack
LEVERANCIER:
Panama Jack - Hooijer Groep B.V.
Hanzepoort 26
7575DA Oldenzaal
Nederland


CONTACT:
+31-(0)53 5388333
www.panamajack.nl

SHOWROOM:
C.A.S.T.
091 B
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
BEURZEN
SEEK, The Gallery, CIFF,
42/JULIA B28 NAPA BLUE 77.jpg

De geschiedenis van Panama Jack begon in 1989, toen werd het eerste Panama Jack embleem op het leer van een schoen geplaatst. De grondlegger, Antonio Vicente, ontwikkelde samen met een team schoenen van hoge kwaliteit tijdens een kleine worksop in Elche, een stad in Allicante (Spanje). Tegenwoordig is er enorm veel veranderd maar het speciale proces van het maken van een Panama Jack schoen is nog steeds hetzelfde gebleven.


42/20162_POST_BOTA-PANAMA-C1-30x21.jpg

Elk paar schoenen, laarzen en sandalen zijn met liefde handgemaakt, zodat de gebruiker iedere dag kan genieten van het lopen op Panama Jack. Wij voorzien authentieke mensen die op zoek zijn naar een avontuurlijke dingen in het dagelijkse leven. Mensen met een natuurlijke stijl die zich comfortabel willen voelen in zowel de stad als de bergen. Wij willen zeker weten dat iedere morgen wanneer de veters gestrikt worden, het comfort en kwaliteit ervaren wordt. Wat je bestemming ook zal zijn.

Het is onze droom om deel uit te maken van een wereld waar mensen rondlopen met respect voor de natuur. Wij zijn erg toegewijd aan het behoud van het milieu, dit laten we zien door culturele ontwikkelingen te ondersteunen. Door het gebruik van zonnepanelen, zetten wij ons in voor de plaatselijke industrie. 

Onze grootste drijfveer is om verder te bouwen met het merk panama jack zodat elke dag meer en meer mensen door de wereld met onze schoenen en onze waarden lopen.


42/20162_POST_PANAMA-03-B1-50x28.jpg