schoenmode
Bjorn_Borg
LEVERANCIER:
Björn Borg / Gaastra - Serve & Volley Footwear B.V.
Grotestraat 2
5141 HA Waalwijk
Nederland


CONTACT:
Bart de Roos
06 15882540
bart@bjornborgfootwear.nl
www.bjornborg.com

SHOWROOM:
C.A.S.T.
428 2
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
OVERIGE COLLECTIES:

Gaastra schoenmode
44/HS19_21_HER_034.jpg

"Everyone is born unknown. Some become legends for the centuries. But only a few get to live as one"

De producten van Björn Borg zijn net zo duurzaam als de herinnering aan de tennis legende Björn Borg's en al zijn daden. Zo adembenemend als zijn tennisspel en net zo opvallend als de records die hij heeft neergezet.

Björn Borg was geboren in Södertälje ten zuiden van Stockholm. Hij werd Björn genoemd en later zou hij bekend staan als de Ice Man. Björn Borg deed zijn intrede in het conservatieve tennisveld en veranderde het tot een kleurrijke scene. Toen hij voor het eerst speelde in Wimbledon in 1973, kreeg hij net zoveel aandacht voor zijn stalen zenuwen en wapperende blonde haar, als voor zijn vijf aaneensluitende overwinningen tussen 1976 en 1980.  

In de naam van de legende, werd de Björn Borg Collectie opgericht met Rohid Heintz als hoofdontwerper. Ze begonnen met sportkleding, maar met hun uitdagende houding kwamen grootse ideeën; al snel nam het bedrijf grote dappere stappen en nam zijn intrede in de ondergoed mode. 

Sinds 2014 is Björn Borg teruggekeerd naar zijn wortels. De ontwerpen van hun sportkleding is teruggebracht naar Stockholm na een aantal goede jaren in Nederland te hebben gezeten. Nu zijn ze opweg om de No. 1 Sports Fashion brand te worden voor 'the Active and Attractive'.