schoenmode
Bergstein
LEVERANCIER:
Antar Shoe - E.V.S.A. Nunspeet B.V.
De Rietkraag 17
8082 AA Elburg
Nederland


CONTACT:
Marco Jorna
06 55137323
marco@antarshoe.nl


SHOWROOM:
C.A.S.T.
469 2
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
61/Screenshot 2019-05-01 at 20.27.55.png

Bergstein is razend populair onder meiden én jongens. De producten zijn verkrijgbaar in vele, sprankelende kleuren en passen hierdoor perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft. 

Van kanariegeel tot suikerspinroze. Van Koningsdag-oranje tot Kerstmis-rood en groen. Maar juist ook de kleine, simpele momenten brengen kleur in het leven. Samen lekker in de plassen stampen tijdens een frisse lentebui of verstoppertje spelen in het bos, bijvoorbeeld.

De hippe laarzen worden gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zijn. Dit maakt Bergstein regenlaarzen haast onmisbaar in ons wispelturige Nederlandse klimaat.

Bergstein sloffen zijn hip om te dragen en geven gegarandeerd warme voetjes tijdens de koude seizoenen. De Cozy met haar antislipzool is er al voor de eerste stapjes, maar ook voor de voeten van papa en mama. De Teddy is nieuw in het assortiment van Bergstein, speciaal voor baby’s en uitgevoerd in mooie zachte kleuren. Beide modellen worden net zoals de Rainboot collecties in Europa vervaardigd.

De ruime kleurkeuze, perfecte pasvorm en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maken van Bergstein laarzen ook een ideaal kraam-, sinterklaas- of verjaardagscadeau. Elk moment een eigen kleur.

Bergstein. Color your moment.


61/Screenshot 2019-05-01 at 20.28.07.png